10 random frågor – Lär känna mig lite bättre

10 random frågor – Lär känna mig lite bättre

1. Vad gör du om 15 år? Då är jag 37 år och ska fylla 38. Förhoppnings vis bor jag i ett hus lite utanför stan med ett gäng jobbiga tonåringar, Jerry och kanske något husdjur. Jag har nog hittat ett jobb jag trivs med och vill jobba med.

2. Om du skulle förlora ett av dina fem sinnen, vilket sinne hade du då valt? Smaksinnet, gillar ändå inte äta. Så det skulle nog inte göra något om jag inte kände någon smak.

3. Vad inspirerar dig mest? Människor runt omkring mig. Drivna, peppande och positiva människor.

4. Hur balanserar du privatlivet, personlig tid och bloggen? Jaa bloggen är ju inte så stor så den tar inte upp mycket av min tid. Så mycket privatliv har jag inte eftersom jag bor med en liten bebis och Jerry.

5. Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara? Läsa tankar. De e ja redan rätt bra på, kanske inte läsa precis vad folk tänker men jag är rätt bra på att känna av när nån vill säga något eller när deras tankar går för fullt.

6. Skulle du hellre vakna upp varje dag med perfekt smink eller perfekt hår för resten av ditt liv? Hår, helt klart. Men jag vaknar ju upp varje morgon med ett kråkbo till hår.

7. Vad är ditt drömjobb? Vet inte. Men jag skulle vilja kunna jobba hemifrån, och jag skulle vilja starta eget företag.

8. Hur skulle du beskriva din stil? Talar vi kläder och utseende nu? Tråkig, ganska vanlig och kör ofta på rätt så säkra val framför något ”modernt och crazy” haha. Svart, jeans och mörkblått.

9. Vilket är ditt favoritkonto på Instagram? Jag har nog inget favorit konto jag följer, inget jag kommer på såhär. Men ett konto som alltid gör mig glad när det dyker upp bilder från det är nog detta ( KLICK )

10. Med två ord eller mindre – hur skulle du beskriva din humor? Obefintlig. Tråkig. Haha, nee men jag vet inte.

2 reaktioner till “10 random frågor – Lär känna mig lite bättre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *