5 Fakta du kanske inte visste om mig

5 Fakta du kanske inte visste om mig

  • När jag sover, då sover jag djupt. Jag kan sova genom 8 alarm och ett gråtande barn om Jerry är hemma. Vi har en wake up light från philips, fungerar den på mej ? Nej. Dessutom behöver jag extremt mycket sömn, det har jag alltid gjort. 10 timmar nattsömn är väll ganska normalt för mig. I natt sov jag endast 6 timmar och jag somnade vid halv fem och vaknade hav åtta…
  • I högstadiet fick jag sjukt i knä ”där inne bakom” ( bra förklaring jag vet). Jag gick då till läkare för att visa upp det och fick svaret ”Det kan inte vara något allvarligt och inte menisken heller som du tror för du spelar inte fotboll. Bara folk som spelar fotboll får problem med menisken” Okej, fine. Jag lämnade hvc och här går jag ännu med sjukt i knä när jag börjar träna och ta lite tyngre vikter.
  • Eftersom jag har läs- och skrivsvårigheter har jag inte läst en bok sedan högstadiet ungefär. Men jag köpte ju faktiskt boken Vad heter ångest på spanska av Michaela von Kügelgen. Så ett mål i vår är att läsa den. Hon själv promotade den som lätt läst, upp till bevis! Haha.
  • Jag hade körförbud i augusti- september förra året och det är inte första gången. Hups. Nej jag är ingen galning i trafiken som polisen ger körförbud till utan jag har fått körförbud eftersom jag varit sen med att lämna in intyg till polisen av neurologenl. Eftersom jag har epilepsi måste jag förnya intyget om att jag får köra bil med två års mellanrum, och hur ska jag komma i håg det?! Aja, måste väll lägga in en påminnelse att år 2019 i april ska jag ringa neurologen för ett nytt intyg.
  • Jag slutade plocka ögonbrynen för cirka ett år sedan, för det här är allt jag har. Okej jag ska inte ljuga, jag plockar kanske bort två eller tre hår för att de inte ska vara alldeles raka utan ha en liten form.

2 reaktioner till “5 Fakta du kanske inte visste om mig

  1. alltså läkare ibland 🙄 min menisk gick helt sönder ( it en bit som e brukar ) utan hela lossna och vek sig mellan knäskålen flera gånger men vek sig tillbaka efter typ 2 veckor så ja gick me kryckor 5 gngr på 6 mån, fick tillslut magnetröntgen efter jag varit på 4 vanligs röntgen och sen titthålsoperation.. gick sönder av att jag satt i skräddarställning och sku upp snabbt och vred knä medan e va böjt å så lite krävs om he råkar sig..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *