6 random fakta om mig

6 random fakta om mig

  • Jag får sjukit i magen av allt. Mjölkprodukter, produkter med gluten, maträtter med för mycket kolhydrater eller fett. Jag minns inte senaste dagen jag inte hade knip i magen.

  • Jag har länge gått och trott och sakt att jag är 167cm lång, men när vi gick första gången till rådgivningen mätte vi mig och jag var till och med 169 cm lång! wohoo!

  • Den enda telefon jag inte haft sönder är en Nokia 3310…. Jag är ett proffs på att ha sönder telefoner (och saker i allmänhet), sist jag skaffade ny telefon förde jag den på service minder än en månad efter att jag köpt den.

  • Jag tror att jag aldrig beställt ett klädesplagg på nätet. Mamma beställde en gång en klänning och en bikini till mig när jag gick i åttan eller nian i högstadiet, men det ör nog ända gången.

  • Något jag är beroende av är antäckningsböcker, almanackor och kalendrar. Jag älskar att skriva listor och planera allt i minsta detalj.

  • Jag klarar inte av att vara ledig för länge i sträck, om jag inte har en planerad framtid framför mig tex. en arbetslista börjar jag klätra på väggarna, Vilket kanske inte är så bra eftersom jag haft semester sedan 29.5 och blev nu sjukskriven fram till att mammaledigt börjar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *