7 random fakta om mig

7 random fakta om mig

  • Jag sitter alltid med benen i kors. Spelar ingen roll om det är på soffan, vid matbordet eller på en bänk… Ska jag sitta en längre tid i bil lägger jag alltid ena benet över det andra. Detta är en ovana jag har som jag borde träna bort, för tänk om jag blir bjuden på presidentens bal och inte kan sitta normalt?! 😉
  • Kanske är jag bara kräsen eller så har jag lite drag av selektiv ätstörning. Men har lite speciella matvanor. Maten får inte röra varandra på tallriken. Potatisen har sin plats och får inte röra köttet, salladen eller såsen. Inget får röra vid varan. Mat som risgrynsgröt och potatismos är big no no. Mixad mat över lag är stora nej. Jag måste se vad jag äter.
  • Jag får ofta höra att mina ögon är gråa eller blåa. Men de är faktiskt gröna. En gång har jag fått höra att de ser bruna ut.
  • Jag tog mina första hål i öronen när jag var 6 år och började lågstadiet tror jag. Sedan skaffade jag flera så att jag hade 4 hål i högra örat och bara ett i vänstra. Alla hade 3+2 och jag ville självklart vara lite annorlunda och ha 1+4 istället. Haha. Nu har tyvärr alla hål växt ihop och jag han inte ha i örhängen mera.
  • Ett år i högstadiet levde jag helt på vegetarisk kost och jag godisstrejkade också över ett år. Nu efteråt är jag rätt så stolt över mig själv för det är inget jag tror jag skulle klara av nu.
  • Jag har färgat mitt hår ungefär 10 år nu. Brunsvart, brunt, blont, rött och orange. Ibland lite slingor. Det är färgerna jag hunnit med. Men jag är faktiskt mest nöjd med färgen jag har nu. Men ibland saknar jag det rödorange…
  • Det har snart gått två år sedan jag fick åka in till akuten (LÄNK ) och efter det har jag inte ätit ibuprofen mot värk. Jag har faktiskt klarat mig bättre än förväntat.

4 reaktioner till “7 random fakta om mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *