Åbo, Blondering, sjukhusbesök .

Åbo, Blondering, sjukhusbesök .

Förstår inte att det fortfarande finns folk som kommer in på min blogg och hoppas att det kanske dykt upp ett nytt inlägg. Jag har gjort er besvikna nu i 81 dagar. Jo jag var tvungen att kolla hur länge sedan det var jag bloggade sist. Det har hänt massor och inget alls under den tiden, vilket med andra ord betyder att jag inte är så säker på om det hänt något super stort och intressant. Jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte haft lust och ork för bloggen och jag kommer heller inte lova att det kommer ett nytt inlägg fören om 81 dagar. Här får ni i allafall en liten bildbomb på vad som hänt.

Jag har lekt kurragömma med Vera hemma hos mamma.

Där runt påsktider hade vi superfina tulpaner.

En lördagskväll innan nattskiftet bestämde jag mej för att bleka håret, det blev orange.

Som jag sa är det ett tag sedan sist, alltså har man under tiden jag varit borta kunnat gå på isen.

Jag har sprungit på sjukhus och tagit prover, för om ni mins hände detta LÄNK.

Har försökt få i mig lite nyttigare smoothies och gå lite oftare på gym.

Vi har hunnit ner en sväng till Åbo igen, denna gång för att se RÅA live.

Mamma bjöd mig här om dagen på modeshow och brunch på Fondis inne i stan.

Ja, mitt hår är nästan helt blont nu, och super torrt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *