All helgona i Åbo

All helgona i Åbo

Sitter på tåget igen, denna gång på väg hem mot Vasa. Vi har haft en super bra helg i Åbo, längtar redan tillbaka. God mat, skratt, diskussioner och funderingar, en liten sväng på stan och sällskap av de bästa.
Det var ju All Helgona när vi var i Åbo, så vi gick med dem till grav gården för att tända ljus vid minnes stenen och jag måste säga att jag aldrig jar kännt något så fint. Den tystnaden och synen över ett hav av ljus.

Bilden ger ingen rättvisa, men kännde heller inte att det var passligt att ställa upp en foto session där mitt i. Jag har alltid kännt att gravgården känns lite skrämmande och läskig… men att se och känna hur mycket kärlek det egentligen finns där, gav mig en liten tankeställare. Varför känner jag såhär egentligen, varför är jag rädd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *