Årets Julkalender

Årets Julkalender

Jag bestämde mig ganska tidigt i höst att jag inte vill ha en choklad julkalender i år utan någon lite roligare variant. Funderade en tid på om jag skulle satsa på den The Body Shop har eller om jag skulle hitta någon annan. Sedan läste jag ett blogginlägg där det var någon som själv gjorde en kalender till sin pojkvän med små paket i vissa luckor och i andra luckor lite brev eller andra överraskningar.

Så den idén drog jag med Jerry på. Vi delade upp dagarna och bestämde en summa vi inte får överskrida. Aningen svårt är det att hålla paketen hemliga eftersom vi bor i en så liten lägenhet… men allt är färdig planerat. Så vi får se vad det blir till när alla ”luckor” är färdig köpta och gjorda.

Bara 13 dagar kvar till första december!

En reaktion till “Årets Julkalender

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *