Årsresumé Januari-Juni

Årsresumé Januari-Juni

Januari

Året började med att vi firade med våra kompisar och till tolv slaget for vi till stan till stranden och kollade på raketer. Vi firade också en försenad julfest från jobbet i Januari. Längst ner ser ni några av de första baby kläderna vi köpt eller fått.

Februari

I februari gick vi på vårat första ultraljud. Mitt hår var kaos och tydligen badade jag i vårat badkar en hel del.

Mars

Detta är tydligen det ända som hände i mars. Vi visste att vi skulle flytta i maj och gick runt och kollade möbler. Sen gick jag till frissan och fixade håret.

April

Något man tydligt märker är att jag var väldigt trött den här perioden fast jag ännu hade en så kallad ”lätt” graviditet här. Men i april var jag mycket och kollade på hundvalpar med mamma.

Maj

I maj började det hända grejer. Vi flyttade och jag fick semester från jobbet. Klaara som vi var och kollade mycket på i april flyttade hem till mamma. Jag och Jerry var till deras villa i Särkimo. Vi var också på en konfirmation.

Juni

I juni tog Jerry examen och vi hade examens kaffe och inflyttnings fest hemma hos oss. Jag hängde också en hel del på villan. I juni blev vi också skickade till Åbo på ultraljud. Här blev jag också sjukskriven när min semester var slut.

DEL 2 (LÄNK)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *