Årsresumé juli-december

Årsresumé juli-december

Juli

I juli ville jag känna mig lite fräsch och färgade ögonbrynen utan framgång. Vi fick ett 3d ultraljud på Neo och började bara redo på hans ankomst.

Augusti

20 dagar bodde jag hemifrån i augusti. På sjukhus i Helsingfors, Et ett av Ronald mc Donald husen i Helsingfors och på sjukhuset i Vasa. Den fösta bilden ni ser är nog dagen innan kejsarsnittet eller samma dag på morgonen. När Jerry blev tvungen att åka hem en sväng kom mamma ner och gjorde mig sällskap. En av nätterna jag som ensam i det där Ronald mc Donald huset blev det storm och det blixtrade och åskade.

September

Jerry höll tre veckor pappa ledigt, vi sökte inspiration för dop tårta jag startade upp min YouTube kanal igen och fick håret fixat.

Oktober

I oktober plockade jag äpplen med mamma och hundarna. Det var Neos dop och sen fösta snön kom.

November

I november började jag satsa mera på bloggen och Instagram gällande bilder och innehåll. Jag mös och lyssnade ljudböcker. Dammen brast. Jerry fick fira sin första farsdag.

December

Åres sista månad. Den är ännu inte slut men här är lite bilder. Jul mys, hemlagad sushi, julklappar och ny tv. Vi hann ha julmiddag och vi hann träffa många vänner och släktingar. Imorgon säger vi tack 2017 och välkomnar 2018 och allt som det har med sig!

DEL 1 (KLICK)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *