Att känna sig ensam

Att känna sig ensam

Även om jag skrev i inlägget om mina mål för hösten att jag älskar hösten så finns det saker jag inte gillar. På hösten känns det nuförtiden ofta att jag lämnar ensam. Ni vet, när alla börjar studera igen. Förr när jag själv studerade var det helt tvärt emot, det var just på hösten som man började träffa mera folk igen. Nu är jag också mammaledig vilket betyder att jag inte ens har jobbet att gå till. Som tur är Jerry på pappaledigt och hemma med mig och Neo ännu en stund till.

Nu låter det som om jag inte hade några vänner alls hemma i Vasa/Korsholm, det är inte sant. Jag har vänner som lämnar här hemma och studerar också! Jag råkar bara vara den typen av person som inte klarar av att ta det lugnt och vara för mycket själv.

Så igår passade jag på att åka med Jerry när han hade lite ärenden till jobbet. Istället för att sedan åka raka vägen hem for vi en sväng via stan där vi gick i några butiker och kollade före vi satte oss på en kaffe vid Arnolds. Små saker som detta kan göra mycket för dagen.

Men inte kommer jag ha råd att gå på Café hela tiden för att hålla mig underhållen och slippa ut och se lite människor. Så måste nog komma igång med någon hobby innan jag slipper till gymmet igen. Vad jag ska göra vet jag inte ännu, det får vi se helt enkelt.

En reaktion till “Att känna sig ensam

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *