Bankärenden och loppisbesök

Bankärenden och loppisbesök

Vi har en fullspäckad dag framför oss, mycket som måste bli gjort. För det första ska vi städa ur den stora svarta byrån som stod i rummet som blev Neos sovrum. Det är verkligen en evighetsbyrå, ni vet en sådan dit det ryms 10 gånger mera saker än man tror? När jag bodde i stan och inte hade så mycket förvaringsutrymme rymdes hälften av alla mina ägodelar dit. Nu har vi städat och gått igenom allt annat förutom just den…

Vi har också ärenden vid banken. Det är spännande saker på gång, men det ids jag inte prata om ännu innan allt är klart men ni vet säkert vad det handlar om. Ledtråd hittar ni här (KLICK).

Det är dessutom dags att byta ut lite grejer på loppisbordet som jag har. Nu när vi rensar kommer det fram massor som är i bra skick men som vi inte vill eller behöver ha. Men tyvärr går det inte så bra på loppis för tillfället… Hoppas solen och påsken får fart på folket! Är ni intresserade har jag bord 154 på Fyndis i Smedsby.

Sen är det lite gym och sådant jag borde hinna med. Hoppas ni har en super trevlig dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *