Bette Box December

Bette Box December

– INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSUTSKICK-

För ett tag sedan var jag i kontakt med Bette Box. Ett företag jag verkligen gillar. Vi kom överens om att de skulle skicka december boxen till mig som pressutskick. Detta betyder att jag inte får betalt för inlägget och måste heller inte blogga om boxen.

Men eftersom det är ett företag jag verkligen gillar och för att jag blev så positivt överraskad av boxen vill jag verkligen rekommendera Bette Box! Det är alltså en prenumerations box och den kommer en gång i månaden. Boxen innehåller 5-6 skönhetsprodukter. Vissa fullstora andra mindre och vissa tester.

Här är mina tre favoriter.

I det här inlägget (LÄNK) skrev jag att jag ville ha ett serum och ett sådant fick jag i boxen. Jess!

Denna tandtrådsmojäng gillade jag också. Jag är sämst på att använda tandtråd så den var ju perfekt.

Real & Techiques miracle complexion sponge. Dessa har jag använt länge och är stora favoriter från förr.

Man fick också en ansiktsmask, en parfym tester någon rengöringsolja och hudkräm. Man får också alltid med ett kort med lite info om produkterna samt värdet på dem.

Min fina mamma fyllde år i går,så hon fick svampen och nagellacken ur boxen till födelsedag!

Fast boxens värde är högre än priset man betalar kan det kännas lite dyrt tt betala nästan 20 euro i månaden, speciellt om man inte vet om man kommer gill produkterna. Men jag har några ideér hur man kan göra:

  1. Du sparar alla produkter du inte vill/hinner/kan använda i en låda. Då har du alltid en färdig födelsedagspresent eller julklapp i skåpet
  2. Prenumerera med en vän! Dela på innehållet i boxarna.
  3. Köp bara en box nu som då eller som present till en vän. Det är så kul att öppna boxen, känns nästan som jul🎁 😉

3 reaktioner till “Bette Box December

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *