Bilder från veckan / Kuvia viikolta

Bilder från veckan / Kuvia viikolta

Hej på er! De blev nästan en veckas paus men nu är jag här igen! Det finns ingen riktig anledning till att jag inte varit inne på bloggen sedan måndag, utan jag har bara tagit det lugnt.

Tuli melkein viikon tauko, mutta täällä olen taas! Mitään hyvää syytä taukoon ei ole, olen vain levännyt ja ottanut easysti.

Igår efter Neos sjukhusbesök for vi in till stan och köpte en supercool napp åt honom, tycker ni inte också det? På vägen hem passade jag på att svänga in och köpa en hårfärg. Jag har funderat på att färga håret sen hösten ungefär och äntligen fick jag det gjort!

Eilen Neon lääkäri ajan jälkeen mentiin kaupungille. Kahviteltiin Ellin kanssa ja käytiin citymarketissa ostamassa tosi hienon tutin Neolle. Eikö olekkin tosi makee? Käytiin myös pikavisiitillä Emman luona ja koti matkalla kävin ostamassa hiusvärin!

Här ser ni lite av hur det blev. Ja, jag vet att jag borde haft i färgen kortare tid i längderna, men what ever. Det är bara hår.

Tiedän että olisi pitänyt pitää väria paljon vähemmän aikaa latvoissa, nehän oli melkein valkoiset. Mutta what ever nehän on vain hiuksia.

Idag gick vi till mamma på en tekopp. Så fint väder det är nu och så skönt att ha lite riktig vinter för en gångs skull!

Ulkona on vihdoin ihana talvi keli. Tänään käveltiin päivällä äitini luokse teekupille.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *