Body positive

Body positive

Jag är en vecka sen, men denna lista kan väll inte bli gammal? Här är sevendays blogglista vecka 46: Min kropp

Jag tycker min kropp är

Stark. Min kropp klarar av så mycket, min kropp klarar av att bära på två olika sjukdomar och tillåta mig leva ett normalt liv. Min kropp har orkat bära på ett barn i 9 månader. Min kropp är fysiskt stark, men min kropp är också psykist stark och klarar av massor.

Min relation till kroppen har varit

En berg- och dalbana. Jag har älskat min kropp, jag har hatat den, jag har varit stolt över den och jag har skämts över den. Min relation till min kropp är komplicerad. Vår relation kan nog beskrivas som hatkärlek.

Det bästa med min kropp

Den är uthållig! Den klarar av massor och den har inte svikit mig.

Så ser jag på andras kroppar

Jag lägger inte mycket vikt på att se och fundera på andras kroppar. Om det är något som jag ser så är det nått jag tycker är vackert eller gört personen unik. Men det jag oftast lägger märke till hos andra människor är utstrålningen. Känns de avslapponade, stressade, självsäkra eller trevliga.

Såhär ger jag min kropp energi

Vila. men också ansträngning och energi. Sömn motion mat.

Dethär har min kropp klarat av

Ångest, smärta, epileptiska kramper och anfall. Min kropp har också klarat av att ta mig hit jag är idag. Min kropp har klarat av att bära ett barn och hela sig efter ett kejsarsnitt.

Min kropp mår bra av

Sömn motion och mat som jag tidigare redan svarade på en fråga. Men min kropp mår också bra av kramar, närhet och att få äta gott.

Min kropp mår dåligt av

För lite sömn, för lite motion och för lite mat. Min kropp mår dåligt av stress och min kropp lider av mensvärk och PMS eller om det till och med klassas som PMDS.

Så gör jag för att älska min kropp

Accepterar den för vad den är. Jag försöker att inte jämföra mig med andras kroppar. Komma ihåg hur stark och awesome den på riktit är.

2 reaktioner till “Body positive

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *