Boktips mottages!

Boktips mottages!

Idag är första dagen på år och dagar jag inte haft problem med magen. Jag lovar att prata mera om det senare, om det beror på det jag tror. Lite svårt att basera något på bara en dag. Men det känns konstigt, jag vet alltid på förhand innan det börjar knipa i magen och när det väl kniper känner jag vad det är som gör att det kniper i magen. Varför jag får magknip har aldrig riktigt haft någon koppling känner jag. Surt, socker, fett , mjöl, mejeriprodukter ja you name it. Jag har fått magknip av allt! Men nu efetr många år kanske jag har en lösning på allt.

Som nyårslöfte har jag att läsa mera, och den första boken jag ska läsa är Vad heter ångest på spanka som jag nämnde i mitt inlägg om nyårslöften (KLICK ). Så jag tänkte faktiskt ta och krypa ner under täcket med just den boken nu.

Har ni några boktips så snälla hjälp mig! Ge era bästa boktips på böcker under 500 sidor så skulle jag bli jätte glad! Vad som helst, allt är välkommet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *