Budget julklappar #2

Budget julklappar #2

Mindre http://nouw.com/jenni/budget-julklappar-1-32216143 än en vecka till jul och jag tänkte dela med mig av ett till inlägg av min julklapps serie BUDGET JULKLAPPAR! En liten serie med billiga, personliga och snabba julklappar. Här (LÄNK) hittar du första delen.

Tips nummer två i serien är något så lätt som fotografier. Hur ofta framkallar du foton? Inte så ofta kanske. Detta måste nästan vara den billigaste och personligaste julklappen du kan ge bort!

Om du vill lyxa till det lite går det alltid att köpa ett fotoalbum och skriva lite kort om bilderna. Här under ser ni en julklapp som jag fick av Emilia för nått år sedan. Så simpelt som en ram med lite bilder. Men faktiskt en jätte bra julklapp! Personlig, rolig och fin.

Jag hann inte få min foton som jag skickat till framkallning till detta inlägg, och hinner du inte framkalla så är det lugnt. I detta fall går även äldre foton bra, det kan till och med vara lite extra roligt att få gamla foton och minnen till julklapp!

Idag 18.12 är sista dagen du hinner skicka din beställning till Ifolor så att du får den innan jul (det har dessutom erbjudande och fotonen kostar endast 10 cent/st nu!) Så skynda dig! Eller spring till din närmaste fotograf och fråga om de hinner framkalla dem innan jul.

2 reaktioner till “Budget julklappar #2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *