De senaste dagarna

De senaste dagarna

Vet ni, i onsdags hade jag planerat hela dagen från morgon till kväll. Jag skulle hinna med massor av saker som bland annat rådgivningsbesök, kolla tapeter, gå på loppis och städa. En del saker fick vi gjort men när vi kom hem och skulle börja städa, då behövde jag en powernap. Jerry väckte mig och frågade om han fick kasta bort chipsen som lämnat från tisdag men jag bestämde mig för att jag skulle äta dem. Har ni inte hört talas om svaga tänder gör ni det nu… En av mina tänder sprack! Av att jag åt chips. Gick av på mitten. Av chips.

Torsdagen började som ni säkert gissar med ett tandläkarbesök direkt klockan nio på morgonen. Sedan städade och tvättade jag nästan hela kvällen.

Igår fortsatte städandet och tvättandet och mitt i allt fick jag idén om att bygga ihop spjällsängen och skötbordet. Sakt och gjort, detta betydde också att vi blev tvungna att möblera om så jag ringde mamma och Jesse till hjälp eftersom jag inte är till så stor hjälp själv mera när det gäller att lyfta och bära saker.

Idag har vi bara tagit det lugnt. En sväng till Karperö till Jerrys föräldrar har vi hunnit med och nu sitter jag här i och bloggar och Jerry klipper gräset. Snart skall jag hoppa upp på cykeln och åka och hälsa på mamma en sväng!

Nästa vecka skall jag försöka få upp en ”house tour” åt er så håll utkik!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *