Den årliga sushi daten

Den årliga sushi daten

Idag var jag till stan på en sushi date med Emilia och Åse. Åse är min sushi-date-kompis-nummer1. Haha. För nått år sedan gick jag och Åse och åt sushi ungefär en gång i månaden till sist sa vi ”Vi syns här nästa månad igen” när vi gick från Magokoro i stan. Nu bor Åse inte här i Vasa mera, inte ens i Finland utan ända bort i Nederlenderna. Sist jag träffade henne var ganska exakt för ett år sedan. Men idag sa vi ” Vi syns om ett år” och jag hoppas det blir sushi då också! Känns väll lite jobbigt att säga så men ett år går sist och slutligen ganska snabbt och vi håller ju kontakten på andra sätt där emellan.

Som sagt var Emilia också med och det var verkligen roligt. Så vi satt och pratade och hade det trevligt i nån timme och Neo minglade vilt, vagnen var inte alls najs utan helst vill han sitta i famnen och fundera med oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *