Det går framåt, snart är det klart.

Det går framåt, snart är det klart.

Min energi är slut. Det är andra eller tredje dagen jag har migrän liknande symptom, pulserande tinning och illamående och yrsel. Hoppas det går om snart. Börjar tro lite att det beror på renoveringen, antingen är det pga att det är tungt att andas med munskyddet eller så för att jag spänner mig något konstigt då jag slipar. Men snart är det över, det måste vara över snart för nästa vecka ska vi tapetsera och innan det ska jag hinna spackla också. Så om jag varit låg de senaste dagarna så har ni nu svaret på varför.

När man slipat blir det ett vitt mjölliknande pulver, utan att ljuga har det blivit 7kg sådant och vi kommer hitta sådant ännu om några år här hemma… Det är överallt! En positiv sak är att det fungerar som torrschampo, haha. Det både ser ut och känns som att jag använt lite för mycket torrschampo efter att jag slipat klart för dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *