Dethär med räkningar

Dethär med räkningar

Go’morgon! Innan jag skall promenera iväg till jobbet tänkte jag att jag kunde slänga in ett inlägg åt er. Men vad skall jag säga… torsdag 15:de oktober och jobb klockan 11-18. Ingen speciell dag.

Morgonen brörjade med att jag steg upp, lagade gröt och kokade kaffe åt mej och Jerry. Sedan när han åkt iväg till jobbet så kom posten men en räkning och lite annat tråkigt. Så jag tog och betalade lite räkningar… telefon, internet, bilförsäkring och ett läkarbesök, alltså alla räkningar som jag gömt undan och hoppats på att inte fanns. Säger bara att det är tur att det inte borde komma mera räkningar denhär månaden!

Efter jobbet är det meningen att jag och Elli skall till gymmet och det är nog bäst att vi far eftersom det är så många gånger vi planerat att fara men sedan backat ur…

Men nu skall jag ta och kolla i spegeln, laga en smoothie att ta med och sedan byta om och gå iväg till jobbet för att fixa lite mat åt hungrigt folk!

Ha de!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *