En sådan dag

En sådan dag

Vet ni de dagar då man vaknar och känner på direkten att detta inte blir en bra dag. Att dagen nästan är förstörd redan innan man vaknat och stigit upp ur sängen? En sådan dag har jag idag. Jag hade planen på att sitga upp 8. Jag skulle till gymmet, duscha, ge videobloggandet en ny chans och handla mat innan jag skulle i väg till jobbet . När tror ni att jag vaknade? 10 vaknade jag… och låg och surade till 12 eftersom i mina trötta tankar skulle jag inte ”hinna”.

Jag har i allafall hunnit handla lite och duscha och nu måste jag byta om och springa till jobbet för att laga lite mat åt hungriga människor.

Hur har er dag varit?

​Bjuder en gammal bild på några som alltid får mig på bra humör.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *