En vecka full med planer

En vecka full med planer

Måndag och ännu en ny vecka. Idag sov vi ut och jag steg upp ur sängen föst efter tolv, men det är okej för dygnet går nu enligt Neos tider och vi slipper inte och sova innan kl.01 och det skall ätas kl. 04 tiden på natten. Jag hade inga planer för dagen men lovade hjälpa mamma idag och hämta brorsan från skolan och sedan komma med henne till Laihia till en bekant. Så jag har ändå varit borta halva dagen.

Resten av veckan är fullproppad med program. Imorgon på tisdag ska vi och äta till Jerrys mommo. På onsdag ska jag och Neo till Emma och hälsa på, det är 13 veckor sedan jag senast kaffede med henne?! Och på torsdag är det min födelsedag, men det blir inget firande för då måste vi hoppa i bilen tidigt på morgonen för att köra ner till Helsingfors, Neo har kontroll på sjukhuset där. Fredagen kommer också att spenderas i Helsingfors på sjukhus och i bilen. Om vädret tillåter på lördag har jag sagt åt mamma att jag kommer med henne på någo hund tävlingar. Sedan på söndag kommer vi nog bara att ta det lugnt.

Så nu i veckan kommer vi ha att göra, det måste även handlas, städas och tvättas. Ni vet, sådant som måste göras men som man inte egentligen orkar eller har lust att med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *