Flummigt kreativitets snack

Flummigt kreativitets snack

Klockan är  två på natten, jag vill fotografera, filma och skriva. Jag vill vara kreativ.

Varför är det just denhär tiden på dygnet dessa funderingar dyker upp i mitt huvud? Varför inte då jag kommer hem från jobbet på dagen eller kanske innan jag åker iväg..? Men nej, just då känner jag mig trött och allt är jobbigt. Jag borde ha ett schema… när jag skall blogga filma och gymma (eller i allafall vilka dagar jag borde göra det). Alla har alltid skrattat åt mig då jag just är en sådan person som måste skriva upp och planera allt innan jag gör någonting.

Kanske det är något jag måste testa nästa vecka. Ta och planera allt jag skall ha gjort.

För att sammanfatta inlägget så måste jag överföra min kreativitet till dagen, eller i allafall ta tagi den då istället för att sova bort den eller förstöra min nattsmn med den.

Puss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *