Födelsedags sushi

Födelsedags sushi

Min mamma fyller år idag.Värdens bästa mamma. Grattis ännu en gång här på bloggen. Så ikväll for vi på kaffe till henne. Jerry kom med en snabbis och for sedan via butiken och hem medan jag lämnade kvar. Mamma har länge pratat om att hon vill laga egen sushi så det gjorde vi ikväll. Räkor, avokado och majonnäs i hälften och lax, gurka och Philadelphia i resten. Tycker vi lyckades riktigt bra!

När jag kom hem ikväll passade jag på att ha en ansiktsmask medan grabbarna kollade tv. Nu ikväll ska jag ännu klippa vloggen som kommer upp i morgon medan Neo busar i sitt baby gym och Jerry kollar film.

Känns skönt att denna dag fick ett bra slut fast den började så dåligt att jag var beredd på att flytta ut pga att jag inte hittade den där förbannade tomteluvan. Haha. God natt och sköt om er!

4 reaktioner till “Födelsedags sushi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *