Förkylningar, rutiner och vloggar

Förkylningar, rutiner och vloggar

Senast jag bloggade skrev jag såhär ”Vi har fått igång bra rutiner för en perfekt vardag…” i detta inlägg. Det tre veckor som rutinerna höll var underbara. Neo drog på sig en envis förkylning och nu har det vänt helt och hållet, det är som att vi aldrig vetat vad rutiner är för något. Men vi kämpar. Det kan inte vara lätt för en 1,5åring att vara sjuk, speciellt inte när han inte pratar ännu och inte kan berätta hur det känns eller var han har sjukt. Men vi försöker ta vara på dagarna och göra det bästa av dem.

Dessutom köpt en ny vloggkamera och fått upp några vloggar som jag tycker ni ska kolla in här! Under helgen är planen att jag ska ta mig i kragen och filma min förlossningsberättelse. Har ni frågor angående förlossningen så fråga på, så försöker jag mitt bästa att svara på dem.

2 reaktioner till “Förkylningar, rutiner och vloggar

  1. Kryisar till Neo! ❤️ Jag hade äntligen lite tid över för att kolla vloggar idag. Gissa om jag blev glad när jag insåg att jag hade tre stycken Jenni-vloggar osedda 😍 Tycker det är så mysigt att få hänga med på dina dagar i videoformat, för igenkänningen är så stor. Tack för att du delar med dig 😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *