Från ikea vitt till personligt

Från ikea vitt till personligt

Som ni redan vet håller vi på fixar här hemma, byter ut möbler och tapetserar och så. Det ska ju bli exakt som vi vill ha det. Vi flyttade hit i slutet på maj förra årer, Jerry studerade och jag var sjukledig så vi köpte nästan alla våra möbler på Fb-loppisar, billigt och bra. Nu i efterhand känns det lite opersonligt, för ja… Det är mycket Ikea.

Vi hade tänkt vänta med att fixa vardagsrummet för när jag började kolla runt lite vad en tv-bänk kostar så blev jag chockad. Över 1000euro om man inte ville ha just en sådan ”ikea vit” jag tror nog ni vet vad jag menar när jag skriver så. Men sen kom jag över en tv-bänk med matchande soffbord som jag genast kände att skulle passa oss, det tycket Jerry med. Både bänken och bordet tilsammans blev dessutom billigare än de dyra tv bänkarna jag kollat på tidigare!

Så nu väntar vi på att de ska komma på posten!

Vi har bestämt oss för att ha kvar soffan fast vi inte egentligen gillar den så mycket eftersom den börjar bli rätt gammal och kuddarna är rätt otympliga. Sen är den ju ljus och blir snabbt smutsig… Men så länge vi har småbarn kommer vi ha den kvar. Lika bra har vi en soffa vi inte är så rädd om än att vi köper en ny dyr och någon spiller nått i den och den blir förstörd.

Så nu på torsdag kommer någon efter våran malm byrå som hat stått i vårat vardagsrum och jag försöker ännu sälja vårat vardagsrums bord på FB-loppis utan framgång…

Vad gör man med gamla möbler man inte får sålt? Känns trist att slänga något som ändå ännu är användbart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *