Funderar kring höst och träning.

Funderar kring höst och träning.

Som de flesta redan vet älskar jag hösten och inte bara för att jag fyller år på hösten. Själv vet jag inte varför jag tycker om hösten så mycket, kanske är det för att rutinerna kommer tillbaka från sin sommarvila eller för att det blir lite mörkare ute om kvällarna och nätterna. Men sedan älskar jag också färgerna, höstmodet och den allmänt mysiga stämingen.

Hösten får mej också otroligt tränings peppad, Jag känner att jag vill till gymmet och inte är tvingad. Jag vill ut och röra på mig. Jag vill äta nyttigt. Jag vill handla nya träningskläder. Och jag vill ta vara på vad naturen har att ge oss i matväg.

Fastän hösten får mej glad och lugn på många vis, ger den också mej ofta ångest. Kanske är det för att mycket förändras på hösten eller kanske är det för att året snart är slut. Jag vet inte men ändå är jag så sjukt taggad just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *