Funderingar på tåget

Funderingar på tåget

HejHallå hur mår ni? Vad som har hänt i mitt liv sedan förra inlägget är inte mycket… Jag har jobbat, träffat lite vänner och varit ett par vändor till gymmet. Det är min vardag det, inte riktigt intressant eller speciell på något vis.
Men i skrivandets stund sitter jag faktist på tåget till Åbo. Enligt biljetten kommer vi ha två byten och komma till Åbo först klockan två. Då kan jag meddela att vi har åkt i 50 minuter och inte gjort första byte ännu och mitt resesällskap sover redan. Dessutom finns det wifi på tåget som inte fungerar och mobil netet har dött för länge sedan.
Men något possitivt var att när vi satte oss på tåget fick jag ett meddelande där det stod att vi har skjuts från tågstation till Cajsa-Stina och Jonathan där vi skall sova dehär två nätterna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *