God Jul

God Jul

Hej, hoppas ni haft en jätte bra jul! Och ni som inte firar jul , hopas ni haft en super bra helg.

Här har ni min juloutfit. Den stickade tröjan köpte jag på H&M på rea förra veckan för 15 euro och kjolen har jag haft ett bra tag redan. Den är också köpt på rea för nått år sedan men bara legat i skåpet. Men nu tyckte jag det var dags att ta fram den. Alla har väll nått sådant plagg i skåpet som man bara sparar hur länge som helst för att man kanske kommer använda det någon gång. Just ett sådant plagg är kjolen.

Försökte också ta en fin lite julig bild med Jerry, det gick inte alls tydligen. Jag är väl medveten om att det inte blir bra när vi ska ta bilder tillsammans. Men ibland måste vi ju försöka.

Om några timmar kommer alla på julmat och jag sitter ännu här i mina nya pyjamasbyxor som jag fick igår. Jerry springer redan och plockar och har sig så jag borde nog hjälpa till att städa och göra i ordning. Sen måste jag också hinna fixa mig själv så jag inte ser ut som ett troll ikväll. Ha en trevlig juldag alla ni.

God Jul ♥

2 reaktioner till “God Jul

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *