Grönsaksbomb till lunch för både mig och Neo

Grönsaksbomb till lunch för både mig och Neo

Eftersom Neo redan är 5,5 månader får han äta annan mat är mjölk (modersmjölksersättning som han äter). Vi gör ofta ”storkok” (om man kan kalla det storkok när man kokar en kastrull med potatis och morot) och lägger i frysen, därifrån är det lätt att ta fram och tina upp efter behov, för vem orkar koka en halv potatis och en morot två gånger om dagen.

Igår skickade jag Jerry till butiken för att köpa lite broccoli, morot och blomkål. Jag kokade upp allt och det blev mat i överflöd som jag inte orkade mixa utan la in i kylskåpet. Så idag innan det var dags för mig att mixa allt till puréer passade jag på att ta lite åt mig själv till lunch. Så jag stekte upp en blandning på potatis, sötpotatis,blomkål, morot och broccoli. Det blev riktigt gott!

Är dålig på att äta rotfrukter och kokta grönsaker, sallad äter jag ofta. Men detta är ju mycket billigare! Hur bra, att vi kan äta samma mat med Neo och kanske behöver jag inte alltid frysa ner maten som han äter utan jag kan bara plocka undan lite av min egen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *