Håret dränkt i flott och butikerna stängda

Håret dränkt i flott och butikerna stängda

Ni vet säkert då man har en sådan dag ibland, då man lägger kokosolja i håret, lägger ansiktsmask och bara chillar? Jess. En sådan dag tänkte jag ha idag. Jag sov lite längre och fick gröt och kaffe serverat till sängen. När jag sedan läst lite bloggar och kollat youtube tog jag och dränkte in mitt hår i kokosolja.

Första motgången kom sedan när jag sökte igenom hela lägenheten efter min ansiktsmask och inte hittade den. Men det var ok, tänkte bara att vi skippar den idag. När jag sedan var påväg i duschen för att tvätta bort kokosoljan så finns det inget schampo! Jo, jag hade använt upp exakt allt schampo förra gången och glömt bort det. Jerry lovade att jag skulle få använda hans schampo men det var också nästan slut så det skulle inte räcka någonstans…

Det bästa (ni lägger väll märke till ironin) är ju då butikerna är stängda idag pga. självständighetsdag och jag nu sitter hemma men genom flottigt hår. Som tur bor mamma inte långt borta så jag sipper dit och tvätta bort det. Ett plus är att vi blir bjudna på mat sedan då vi kommer dit!

En reaktion till “Håret dränkt i flott och butikerna stängda

  1. Oj nej ! Hödu jag tänkte fråga, då du sätter kokosolja i håret, hur mycket sätter du, hur länge? Och hur ofta? Hjälper det? 😊 Är nyfiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *