Havrefrallor med äpple

Havrefrallor med äpple

En av grupperna på Facebook som jag känner att jag haft mest nytta av och som jag fortfarande är med i är Plockmat för barn. De flesta har jag gått ur, eftersom så många mammor ofta inte går ihop utan att det blir onödiga anklagelser och påhopp. Men i denna grupp känner jag att admin håller koll och att medlemmarna håller god ton.

Havrefrallor med äpple

Neo är för tillfället ganska trött på att äta gröt till morgon och kvällsmål. Och här om dagen ramlade jag över receptet på Nyttiga Äppelfrallor som någon tipsade om.  Det tipsas ofta om grötpinnar i gruppen men har aldrig riktigt fallit för att testa dem, mest för om Neo inte gillat dem och vi måste kasta allt. Men dessa tänkte jag genast att jag skulle ge en chans!

Havrefrallor med äpple

Huvudingredienserna i dessa är havregryn och äpple. De var väldigt lätta att göra och de gick hem hos alla i familjen. Win-Win känner jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *