Högst upp på önskelistan just nu.

Högst upp på önskelistan just nu.

I dagens inlägg tänkte jag dela med mig av vad som finns på min önske/ vill ha lista just nu. Det finns såklart två listor, en på vad jag måste köpa och lägga pengar på och en på vad jag önskade att jag kunde lägga pengar på och köpa nu direkt. Detta är vad jag tänkt på att jag behöver och vill ha de senaste dagarna.
Någon hårolja. Jag är sämst på att ta hand om mitt hår. Jag gör inget annat med det än tvättar med schampo och balsam. Thats it…
Ett ansiktsserum. Egentligen vet jag inte varför eller vad de ska göra… Men jag vill ha ett.
En julkalender. Helst Lumenes eller Bodyshops. Kanske jag kan köpa den som en tidig julklapp åt mig själv?
Doftljus. Något som doftar höstigt/juligt.
En sängmobil åt Neo. Tror han skulle behöva och vilja ha det.
En ny matta i vardagsrummet. För att höja mysfaktorn lite, vi har ingen matta där.
Bakskålar och mått… Jag har två skålar i plast och oftast räcker det inte när man bakar har jag märkt…
Höstskor!
En ny vinterjacka, har haft min redan några år och den börjar bli rätt sliten.
Jag har länkat bilderna därifrån var jag tagit dem igrån.

4 reaktioner till “Högst upp på önskelistan just nu.

  1. Jag igen vill ha ordentliga vinterskor, men mamma har lovat att köpa åt mig som 30-års-present 😊 Adventskalender har jag redan beställt, blir Dermosil i år för min del 😊 Och ansiktsserum är bäst! Passar mig som inte gillar så mycket feta krämer.

  2. Åh ja sku också vill ha en kalender… typ rituals eller body shops! He e så dyrt bara, känns som myki pengar ti lägg på sig själv..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *