Höst shopping | Loppis och Lindex

Höst shopping | Loppis och Lindex

Vi köper sällan kläder åt Neo från klädaffären, när och om vi köper så är det något vi på riktigt behöver. Här ovanför är det senaste vi har köpt och jag kan nog nästan lova att ni inte kan se vilka som är nya och vilka som är köpt på loppis. Ett barn växer så snabbt så kläderna hinner inte bli dåliga innan de redan är för små. Ja om det inte är någon favorit förstås..

Här om dagen var vi in till GW gallerian och såg att Lindex hade ta tre betala för två så vi satsade och köpte lite kläder i storlek 80 eftersom 74 börjar bli lite knappt i storlek. Vi hittade en onepice, dinosaurie byxor och ett par bruna mjukisbyxor och fem pack sockor allt för 34€

Idag när vi var på loppis hittade jag även ett par byxor, en fejk pälsmössa och en vinteroverall för 24,50€ tillsammans! Allt känns och ser ut att vara i nyskick. När jag tidigare kollade på en vinteroverall i butiken kostade den 110€ och den jag kpöte idag betalade jag 20€ för(!).

Sen hittade jag också två smink organiserare på Combo outlet för ca. 4€/st. Så nu hittar jag antagligen mitt smink lite bättre och inte sprider ut det över hela badrummet varje gång jag söker igenom min överfulla necessär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *