Hur det gick på undersökningen

Hur det gick på undersökningen

I mitt senaste blogginlägg skrev jag att jag hade lite blandade känslor inför ultraljudet vi var på igår morse och jag förstår nu att många är intresserade hur det gick. Och att framför allt få veta om Neo kommer få en syster eller bror i årsskiftet. Allt såg ut som det ska, men vi kommer att gå på en ny ultraljudsundersökning i vecka 28 eftersom de måste följa med mitt ärr jag har på magen från tidigare kejsarsnitt. Det känns bra.

Dessutom är det en väldigt vild krabat som bor där inne, absolut inte samarbetsvillig utan ville mest bara gömma sig. Så vi fick ingen bild med oss hem, vi fick heller inte veta om det är en flicka eller pojke vi väntar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *