Hur håller man eukalyptusen fin lite längre?

Hur håller man eukalyptusen fin lite längre?

Visst är det tråkigt när snittblommor börjar bli lite grådaskiga, hängiga och lite vissna? Jag hittade en lösning för att hålla eukalyptusen fin längre!

För en vecka sedan skrev jag detta inlägg (LÄNK) där jag skrev att jag köpt lite nya växter. Lite eukalyptys kvistar hede jag också köpt och ställt i en vas på vardagsrums bordet och några överlopps i en mindre vas.

Den lilla vasen med de korta små överlopps kvistarna hittade aldrig riktigt sin plats i vardagsrummet utan såg mest konstiga ut. Så jag började fundera vad man kan hitta på med dem.

Jag bestämde mig för att testa torka dem. Sagt och gjort, ovanför ser ni resultatet. Jag blev nöjd med resultatet så jag hängde resten va kvistarna också på tork. Nu håller mina eukalyptus utan vatten ända tills de går sönder av en eller annan anledning. Eller tills jag inte längre vill ha fram dem mera.

Nu sparar jag pengar när jag inte behöver köpa nya och jag behöver heller inte tänka på att byta vatten i dem! Smart va?

2 reaktioner till “Hur håller man eukalyptusen fin lite längre?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *