Hur jag redigerar bilderna

Hur jag redigerar bilderna

Tänkte visa er hur jag redigerar mina bilder till bloggen, om det uppskattas så kan jag visa hur jag redigerar mina bIlder till Instagram (LÄNK) också.

Jag tar nästan alla mina bilder med min Nikon 1 J5, det är också den kameran jag filmar mina vloggar med. Jag tänker inte göra några tutorials på hur jag redigerar utan endast visa er före och efterbilder. För det mesta redigerar jag mina bilder i PhotoShop, men ibland använder jag PhotoScape.

Det jag nästan gör med alla bilder som jag redigerar är att lyfta kontrasten och ändra ljuset. Jag beskär bilderna också mera eller mindre för att få rätt saker i fokus.

Någon gång händer det också att jag städar upp bilderna lite, t..ex. tar bort skräp och fläckar som syns och stör bilden.

Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns något rätt och fel hur man redigerar sina bilder, alla har sin egen stil men dethär är hur jag gillar att ha mina bilder för tillfället. Även för mig ändras redigerings stilen enligt vad jag tycker om vad jag har lärt mig och kan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *