Hur packar man smart?

Hur packar man smart?

Vi ska åka till Helsingfors imorgon och jag har ännu inte packat. Såhär är det alltid när jag ska åka någonstans, det slutar med att jag packar i sista sekund och springer här hemma som en huvudlös höna. Jag är väl medveten om att jag inte hinner imorgon innan vi ska åka, för då har vi fult upp med att äta frukost och mata Neo. Packa allt i bilen och byta sista blöjan innan vi åker. Ändå väljer jag nu att sitta här framför datorn.

Det är alltid såhär. Jag har skrivit färdigt en ”Kom i håg” lista men längre än så har jag inte ännu hunnit. Jag gjorde ändå ett taktiskt val nu ikväll och tankade bilen och handlade färdkost redan nu, så vi inte behöver göra det imorgon på morgonen innan vi åker iväg. För sist och slutligen tar det ju alltid lite längre än man tror. Vi förde också Neo till mamma en stund så vi får gå i bastun i lugn och ro och inte behöver sitta och sjunga imse vimse spindel för att hålla honom nöjd.

Jag ska också försöka ta fram reseväskan och söka fram allt vi ska ha med imorgon innan vi hämtar hem Neo. Observera ordet försöka. Jag kan redan berätta att jag packar sent i natt eller tidigt i morgon på morgonen. Jag är sämst på att packa utan stress, jag vet inte hur man gör. Ja hinner ändra mig så många gånger så att jag till sist har med mig en party outfit istället för något bekvämt och praktiskt att ha på när man ska vistas en dag på sjukhus och Ikea…

Hur tänker ni när ni packar? Hur packar man smart?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *