Idag har jag… / Tänään olen…

Idag har jag… / Tänään olen…

Ätit amerikanska pannkakor till frukost och lunch, bara för att jag kan. Dessutom fick jag göra om smeten för jag misslyckades med den första…

Använt en förlossningsbinda som jag snodde från sjukhuset. Inte för att jag blöder så mycket, yran för att jag inte orkade köra till butiken.

Tagit med Neo till min mor, eftersom ersättningen var slut hemma och jag visste att hon har. Så istället för att åka till butiken och köpa ersättning och annat viktigt gick vi den is hala vägen till mamma för att Neo skulle få äta.

Syönut amerikkalaisia pannukakkuja aamupalaksi sekä lounaakis. Vain siksi että voin.

Käyttänyt yhden niistä synnytyssiteistä mitkä otin mukaan sairaalasta, vain sitä varten että en jaksanut ajaa kauppaan joka on kuusi kilometria meiltä.

Kävellyt äitini luokse tätä jäistä ja liukasta tietä koska Neolla ei ollut äidinmaidonkorviketta kotona. Ja en jaksanut ajaa sinne kauppaan ostamaan sitä. Niin käveltiin tätä hengenvaarallista tietä äitini luokse jolla oli äidinmaidonkorviketta kotona.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *