Jenni tipsar (inte) er om detta.

Jenni tipsar (inte) er om detta.

Ofta dyker det upp inlägg på bloggar där folk tipsar om saker de köpt eller gjort. Men idag tipsar jag om att inte göra som jag gjorde igår, eller rättare sagt i natt.

Nu är det så att jag är naturligt blond, vilket resulterar i att mina ögonbryn också är ljusa. Rättare sagt osynliga. Ljusa med få låga hårstrån. Jag måste alltså fylla i dem eller färga dem för att de skall synas.

Så jag bestämde mig för att köpa Depends frans- och brynfärg. Brunsvart som jag alltid haft eftersom jag antar den ör lite kallare i färgen. Denna var dock ny som det står på förpackningen, men jag tänkte att den borde väll fungera som den som ja är van med.

I den förra jag haft blandar man färgcremen med väteperoxid -applicerar -torkar bort -klar.

Men denna hade en färgcremen som skulle appliceras först, sedan skulle man torka bort och lögga på aktiveringscremen.

Nu till det jag inte rekomenderar, och det är att göra dethär mitt i natten för att man inte har något bätter för sig. Varför gör jag inte det? Jo, för man antagligen är alldeles för trött för att koncentera sig fullt på det man håller på med och speciellt när det är en ny produkt som man inte använt tidigare.

Resultatet ser ni här. Ojämnt och fläckigt. Varför blev mina ögonbryn som mörkast från mitten och ut? Jag började endå att applicera längst in… Jag antar att Depend förbättat produkten genom att göra den ”lättare” att använda eller något sådant. Men av mig får den ett stort minus. Får se om jag vågar färga igen med den eller vad som händer med resten av produkten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *