Julbords knytkalas

Julbords knytkalas

Har du inget att göra på juldagen ? Vill du inte ut på baren ? 

Julen ska firas med nära och kära. Familjen, släkten och vänner och det finns mat i överflöd som man sedan äter i en vecka i sträck till frukost, lunch och middag. Man äter den tills man är så tröt på den att man bokstavligen inte vill äta det mera på ett helt år. Idag tänker jag tipsa er om vad jag och mina närmsta vänner gör på juldagen. Julbords knytkalas! Det här är en tradition vi nu kört i några år och som jag tror i kommer fortsätta länge med.

Vad är då julbords knytkalas? Jo, det går ut på att jag och Jerry bjuder in våra vänner på mat. Vi står för ”basen” som består av potatis, sås och skinka. Sedan tar alla med nått smått från deras julbord att bjuda på tex. lådor, fisk och köttbullar. Nått som lämnat över helt enkelt! Vi dukar fram det som har tagits med och sen sätter vi ner oss och äter och umgås. Dethär är en tradition vi verkligen gillat, speciellt nu när alla studerar på olika orter. Att bara sätta sig ner, umgås och äta gott. Jag rekommenderar dig verkligen, samla ihop ditt kompis gäng nu!

Allas julbord ser olika ut, så det blir ett väldigt varierat utbud. Mitt tips är dock att skriva i gruppen att alla säger vad det tar med på förhand. För 7 kg morotslåda kanske sist och slutligen inte är så gott.

2 reaktioner till “Julbords knytkalas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *