Julklapps funderingar i början av november

Julklapps funderingar i början av november

Go’kväll! November har börjat och snart ramlar lönen för oktober in på kontot. Hyran skall betalas samt andra räkningar som alltid råkar komma samma dag. Men nu gäller det också att börja julklapps shoppingen. Jag önskar jag vore den som köper dem i tid, men det är jag inte. I år har jag ändå lovat mig själv att inte springa på stan och söka julklappar dagen före julafton.

Men mitt huvud står stilla, till vem skall jag köpa, för hur mycket, vad har jag råd att köpa, vad skall jag köpa… och det är också nu folk börjar fråga mig vad jag vill ha. Men grejjen är den att jag inte gillar jul. Jag både älskar att ge bort saker och att få. Men julen känns så full med stress. Så svaret på vad jag vill ha till julklapp blir ofta att jag inte vet, eller att jag inte vill ha något speciellt vilket jag kan förså att gör dem som frågar lika stressade som då jag inte vet vad jag skall köpa till dem…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *