Julstädning

Julstädning

Hej på er! Det händer mycket nu och julafton är redan i övermorgon. I onsdags var vi på en till begravning. När vi kom hem på onsdags kvällen hade vi mitt i allt stockning i rören och vattnet steg ut golvbrunnen i badrummet. Så jag åt upp en av mina pepparkaksgranar i ren frustration. Varför ska alltid nått hända?! Som tur bor vi nära mamma så vi fick gå dit på wc. Igår, torsdag väntade jag på rörmokaren halva dagen och sen skrubbade jag badrums golvet resten av kvällen. Det luktar simhall hemma hos oss nu.

Idag vaknade jag alldeles för sent, drack kaffe och njöt av den lugna stunden när Neo sov ute och den lilla solen som kikade in genom köksfönstret.

Sen var det dags för julstädning. Så nu är hela lägenheten städad förutom sovrummet som ännu är katastrof. Jag körde även lite julstädning på bloggen så nu hittas den på adressen Jennvillanen.fi ! 😃

Ikväll var Neos faddrar hit med en liten julklapp som nu väntar under granen.

Förresten klippte jag också håret förra söndagen, det har jag heller inte hunnit visa er så här har ni bild på det. Tröjan på bilden är det bästa jag köpt. Från H&m på rea, 15 euro. Så varm och skön!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *