Life update med en bildbomb

Life update med en bildbomb

Senaste uppdateringen här på bloggen var för exakt 242 dagar sedan. I mars fick jag lust att börja blogga igen eftersom det hände så mycket i mitt liv just då som jag ville dokumentera och kunna titta tillbaka på senare. Men som ni ser blev de inte av, men jag har ett inlägg i utkastet som jag skrev då och funderar på att publicera här någon dag. Men eftersom jag varit borta så länge så får ni en bildbomb med lite kort uppdatering om vad som egentligen händer.

Den älsta bilder jag tänker visa är detta. Ett graviditet test jag tog 12 december, ett possitivt sådant. Där var jag bara i vecka två, vad som helst kunde hänt men här sitter jag i vecka 31 idag.

Vi firade jul med familjerna och släkt. En av julklapparna jag fick/köpte var en ny kamera, så jag kan nästan lova bättre bildkvalité framöver.

Nyår firades med vänner

Sedan hoppar vi direkt till februari när vi äntligen fick se vem som egentligen skulle bo i min mage de närmsta nio månaderna.

Jag har också varit och kollat på valpar med mamma, så nu har hon en super söt valp hemma *hjärt ögon*

Vi åkte ut till Jerry’s familjs villa för att ta det lugnt och förbereda oss mentalt för den kommande flytten.

När vi flyttat och fått ordning på den nya lägenheten så tog jerry sin examen och vi ordnade examenskaffe och inflyttningsfest.

Här om veckan blev det storstädning. Tvättade bebiskläderna och gick igenom allt vi har hunnit samla på oss och jag kan säga er att det är en del!

De sista bilderna ni får idag är från helgen när jag njöt av solen lite för mycket…. så mycket att jag brände mig på axlarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *