Lite nytt liv till hemmet

Lite nytt liv till hemmet

I gårdagens inlägg (LÄNK) skrev jag att jag gick locoPlantagen. Jag har länge funderat på vad vi behöver till hemmet för att få det att se lite trevligare ut. Efter mycket funderande kom jag fram till att vi behöver växter! Jag är inte en person med gröna fingrar så att säga, så några blommor blev det inte. Utan växter som är helt okej att glömma bort utan att de genast vissnar.

Dessa tre fick sin plats på köksbordet. Jag vet förstås inte vad växterna jag köpt heter, men den till höger kallas iallafall på finska för Rahapuu. Jag vet inte om dessa växer sig större, men så länge som de är såhär små får de gärna stå där!

Eukalyptus hade nästan alla för nått år sedan, men när jag hörde att de fanns på Plantagen blev jag tvungen att köpa hem lite. På bilder tycker jag att det alltid har sett snyggt ut, men själv tyckte jag det var lite svårt att få dem att se bra ut.

En garderobsblomma hittade också sin plats på byrån.

Här ser ni hur lätt det är att få lite extra liv till hemmet! Växter är förstås inte särskilt billiga men man behöver ju inte göra som mig och köpa allt på en och samma gång. Alla växter jag köpte fanns i olika storlekar och jag tror att jag tog den minsta eller mellan storleken på alla.

#nouw #nouwinfluencer #inredning #inredningsdetaljer #inredningsinspo

10 reaktioner till “Lite nytt liv till hemmet

  1. Vad fina växter! Förstår dig precis vad du menar gröna fingrar, mina växter vissnar varje gång, konstigt nog, hehe. Måsste nog också åka till plantagen och köpa eukalyptus, visste inte att dom hade sånna där!

  2. Haha, jaa. NU kommer det dock säkert inte var så att jag glömmer vattna mina växtre utan tvätremot, jag kommer säkert över vattna dem :O 😃

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *