Lördagsbrunch

Lördagsbrunch

För någon vecka sedan sa mamma att hon ville hitta på nått med mig nu då vi båda är lediga. Eftersom jag inte riktigt är för musik och det kom inget vidare på teatern heller bestämde vi oss för att gå på brunch idag. På Fondis inne i stan har de de något som heter Muotia ja Brunssia. Alltså brunch och modeshow samtidigt. De visar upp 10 outfits från alla klädbutiker som deltar och matchar allt med glasögon och skor.

Eftersom jag inte ätit frukost idag var jag vrålhungrig, hann inte ens tänka tanken att ta bild på maten. Mycket fisk och olika röror. Kläderna som visades upp kändes ganska basic, tidigare när jag har varit har det varit vår och då har de visat färgglada sommar outfits. Idag var de ganska mörka och med fokus på julfest firande.

På efterrätts bordet fanns det också massor med gott. När vi hade ätit färdigt skulle vi gå på stan lite men vi var så propp mätta så vi satte oss i bilen och körde till Stenhaga. Där besökte vi den nya Lastentarvike butiken där jag köpte en mobil åt Neo. Sedan gick jag locoPlantagen. Men mera om det imorgon! Hoppas ni haft en super bra lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *