Lugnet efter stormen… eller? | Vihdoinkin rauha maassa… vai ?

Lugnet efter stormen… eller? | Vihdoinkin rauha maassa… vai ?

Oj oj, äntligen hinner jag sätta mig ner och skriva några rader. Som ni har förstått har vi varit på sjukhus, vi (Neo och Jerry) har haft influensa och Neo har haft krupp. Både jag och Jerry har haft mycket krupp när vi var mindre, själv hade jag det otroligt länge. Jag minns ännu när jag vaknat och gått upp till mamma och pappa och låtit som ett söndrigt ånglok mitt i natten. Så det var precis ingen överraskning att Neo också skulle få krupp någon gång. Eftersom det inte gav med sig åkte vi in till sjukhuset och slapp hem efter två dagar, vi hann vara hemma en dag innan vi fick åka in igen. Nu börjar vi äntligen vara friska!

Mamma var till oss igår och umgicks lite med Neo så jag fick städa lite. Dammsuga och reda upp i vardagsrummet, diska undan lite och torka lite damm. Imorgon fortsätter det… Vi ska måla i Neos rum, veckohandla och städa. Vi håller också på att gå igenom våra kläder så det ska vi göra färdigt.

Som ni hör, det är väldigt mycket på gång.

Det har nu också gått över en månad sedan jag började äta en rätt så strikta LCHF kost mot min IBS. Jag sa i min senaste vlogg (KLICK) att jag skulle hålla på såhär i en månad och sedan se om jag kan ändra min kost igen. Kanske testa äta glutenfritt? Eftersom jag uteslutit så mycket nu så vet jag inte egentligen vad det är som min mage inte tycker om. Det jag vet att min mage tycker om denna diet jag har nu och vet inte om jag ens vågar ändra på den. Såhär bra har inte min mage mått på flera år!!

Vill ni ha ett inlägg där jag summerar denna månad med strikt LCHF diet? Med plus och minus och hur jag upplevt det?

//Oi oi, vihdoin ehdin istua alas ja kirjoittaa pari riviä. Meillä ( Neolla ja Jerryllä) on ollut inflienssa. Neolla on myös ollut kurkunpään tulehdus ja siksi olemme ollut sairaalassa. Ensin olltiin pari päivää ja päästiin kotia. Ehdimme olla kotona pari päivää ennenkö oli pakko mennä takaisin sairaalaan koska Neon hengitys ei vieläkään kuulostanut hyvälltä. Nyten hän kuoitenkin on terve, onneksi!

Äiti tuli meille eilen illalla vihdyttämään Neoa vähän, niin että sain imurolitua, tiskattua ja pyhittyä vähän pölyä. Huomenna siivous jatkuu… Meillä on vielä maalattavaa Neon huoneessa, pitää käydä kaupassa ostamassa viikon ruuat ja siivota. Me käydään myös kaikki vaatteet läpi ja on vähän vielä jäljellä!

Tehän kuulette, on paljon meneillä.

Nytten on myös mennyt yli kuukauden siitä kun aloitin LCHF dietin. Minulla on aina ollut vatsan kanssa ongelmia ja tämän kuukaunden aikana melkein kaikki vaivat ovat ollet poissa, ihan kun niitä ei ikinä olisi ollutkaan. Kuukausi sitten sanoin että syön näin kuukauden ja katson sitten mitä teen, joss vaikka alkaisin syömään gluteenitonta, mutta en tiedä joss uskallan… Näin hyvin vatsani ei ole voinut vuosiin!!

Haluetteko postauksen missä kerron mielipiteeni ja plussat & miinukset tässtä ensinmäisestä kuukaudesta LCHF dietillä?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *