Mål för hösten 2017

Mål för hösten 2017

”Oj vad jag gillar hösten” sa jag idag åt Jerry och fick en konstig blick tillbaka. Tydligen har jag alltid sagt åt Jerry att jag inte gillar hösten med mörker och regn och att jag alltid blir deppig på hösten. Det hade jag helt glömt bort. Hehe. Men kanske är jag så pepp på hösten i år eftersom jag nu har Neo att ta hand om och allt runt om kring känns bra. Eller så för att jag läst så många listor om vad ni andra bloggare tänket göra i höst som tex. Åses höst planer , Chevelles höstpepp och SandraEmilias höst löften.

Så jag bestämde mig för att skriva ner en liknande lista själv som jag tänkte dela med mig av.

  • Skaffa rutiner. Efter att ha jobbat två år med tre skiftesarbete finns det inga dagliga rutiner… Inte orkade jag skaffa rutiner som höggravid heller. Men nu skall det bli ändring på det. Väckning, morgonmål, Neos morgonrutin. Äta regelbundet och någotsånär samma tid varje dag. Gå och sova i tid.
  • Lyssna på mera poddar. För tillfället lyssnar jag mest på Therese & Zäta och Tampodden. Ibland även Ted och Kaj eller Creepy podden. Vad lyssnar ni på? Kanske ni har en egen? Kommentera!
  • Motionera. Gå ut och gå med vagnen och få frisk luft minst några gånger i veckan. Sedan senare hoppas jag på att komma igång med gymmet igen
  • Blogga oftare och komma igång med Youtube. Ha fasta blogg och Youtube dagar så i denna punkt kommer också rutinerna in . Ett Youtube klipp i veckan och ett blogg inlägg om dagen. Planera vad jag skall blogga om så det inte bara blir inlägg om vad jag gjort under dagen. Ska även se till att fixa lite backup inlägg till de dagarna jag inte hinner blogga.
  • Äta nyttig, god och fräsch mat. Vart försvann Smoothies, bananplättar och bananglassen som jag gillade så mycket? Mera sådant i höst!
  • Gå till frissan och få håret färgat, boka tid hos tandläkaren, boka tid hos massör och kanske fixa naglarna någonstans. Unna mig själv lite och ta hand om mig själv.

Har du mål och planer för hösten? Dela med dig. Jag älskar sånt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *