Mamma boot camp och renoveringen

Mamma boot camp och renoveringen

Tror jag har dragit på någon förkylning av något slag, jag har varit extremt trött 24/7 de senaste dagarna så får hoppas det går om snart!

Imorgon är det Mamma boot camp för tredje gången. Det är riktigt skön träning faktiskt, jag är rätt dålig på att träna utan maskiner och extra vikter. Under dessa pass använder vi endast vår egen vikt och miniband som hjälp. Sen ligger våra bebisar bredvid och håller på med sitt, så skönt att man får ha med sin bebis och inte skaffa barnvakt eller försöka hinna när Jerry är ledig. Jag är riktigt förvånad över hur snälla alla bebisar är, inget gråt och nästan inget gnäll! *Knack knack ta i trä* Kursens mening är att efter dessa 10 gånger ska vi känna oss starka. Vi utgår ifrån noll, så första gången kändes det bokstavligen inget, jag blev knappt varm. Men redan förra gången var det mycket hårdare träning. Vi får se hur det går imorgon eftersom vi trappar sakta men säkert upp.

Annars så stötte jag på mitt första problem i renoveringen idag… Det blev mitt i allt så mycket mera jobb än planerat… Men det får ni se i mina renoveringsvloggar. Nästa renoveringsvlogg kommer nog ut redan i helgen faktiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *