Mamman som springer på ärenden

Mamman som springer på ärenden

Jag kan inte vara den enda som sparar alla jobbiga ”att göra saker” otroligt länge? Så idag måste jag ta tag i mina ärenden. Som tur är Jerry ledig idag så behöver jag inte sköta allt ensam. Vi ska bland annat till loppis och fixa ett bord, till banken föra att boka en tid, till Elisa och reda ut ett missförstånd, vi ska köpa mera målarfärg, veckohandla och sen ikväll måste jag ringa hyresvärden.

När jag var liten sa min mamma alltid att hon skulle på ärenden och det betydde att vi barn inte fick följa med. Jag tror att det är just såna här saker som hon skötte bort då, för ja vem vill egentligen ha tre springande barn med sig? Eller så sa hon att hon skulle på ärenden bara för att få lite egentid, hälsa på en vän och sedan handla mat i fred. Jag gissar nästan på att det är det sistnämnda. Antagligen blir jag också blir den mamman som springer på ”ärenden” för att slippa iväg ensam en stund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *